Segel AS

Segel AS er morselskapet i Segel Gruppen som i dag består av selskapene Segel AS, Segel India Pvt. Ltd og International Workforce AS.

Segel er et bedriftsrådgivningselskap med spesialkompetanse innenfor strategi- og forretningsutvikling, internasjonalisering, markedsføring innovasjon og prosjektledelse.

Segel AS har kontor på Nordfjordeid, samt i Måløy og Ålesund. I tillegg har vi samarbeidende rådgivere lokalisert i Szczecin, Polen. Alle våre rådgivere i Norge og Polen har lang erfaring innen industri, handel og servicenæringer. De er rekruttert fra næringslivet, og har jobberfaring fra nasjonal og internasjonal forretningsvirksomhet. Gjennom systematisk fokus på kompetanseutvikling og praktisk tilrettelegging kan vi innenfor vår organisasjon tilby et svært faglig kompetent management miljø til våre oppdragsgivere. I tillegg til dette har vi et utstrakt nettverk av rådgivere nasjonalt og internasjonalt som vi arbeider sammen med. Vi besitter gode språkkunnskaper i polsk, tysk, fransk, spansk og engelsk.

Med fokus på handlingsorienterte strategi- og utviklingsprosesser, vil Segel være en kompetent partner på nyskaping, forretningsutvikling og entreprenørskap.

E-post: roger / segel, no
Nettside: http://segel.no
Adresse: Øyane 11, 6770 Nordfjordeid